November 9-e előtt két nappal ÚJHOLD lesz, ami az újrakezdés energiáit hívja életre, a Skorpió jegyében járva azt is hatványozottan.
Régóta tervezel valamit? Vágj bele!
Az újhold ideje alatt szinte biztos, hogy siker koronázza az erőfeszítéseidet!
Ilyenkor magunk mögött hagyhatjuk a régi mintákat, berögzült, rossz szokásainkat és előítéleteinket, mindazt, ami megbéklyóz a mindennapokban. Ez a holdállás kedvező fordulatot hozhat az életünkbe, minden területen.
Mivel a Skorpió jegye a tudatalattit is szimbolizálja, most érdemes foglalkoznunk a régmúlt sérüléseivel is – lezárhatjuk ezeket, és új értelmezést adhatunk nekik.
Az este folyamán egy mini koncertet hallhattok, ami átfordul hangfürdőbe. Lesz handpan, gong, gitár, gyógyító énekek, tibeti hangtálak és egyéb különleges hangszerek.
Töltekezünk, magunk felé fordulunk, hogy újra és újra megtapasztaljuk a belső csendet, saját MAGunkat. Ebből a csendből születik meg a zene is.

Ha szeretnél jönni, kérünk jelentkezz be, mert a terem korlátozott befogadóképességű, így ha a létszám betelt, csak azok tudnak részt venni, akik feliratkoztak!
Jelezd mielőbb részvételi szándékodat, és biztosítsd a helyed!
Iratkozz fel személyesen a stúdióban, vagy írj üzenetet, de telefonon is be tudsz jelentkezni:

Elérhetőség: Naposkert Jóga: 06-30-254-1229

A foglalkozás ára: 2.500.- Ft/fő.

Szeretettel várunk Mindenkit! ♥

zene: Szabadi Andi https://www.facebook.com/szabadiandreahandpan/

A hangszerekről bővebben:
A handpan egy különleges új generációs, speciális fém ötvözetből készült ütős hangszer. Hangja nagyon meditatív és varázslatos, csodálatos kísérője egy jóga órának, segíti az elmélyülést és gyógyítást hordoz magában. A Hang-ot 2000-ben alkotta meg egy svájci házaspár. Lényegében két öblös acéledény van speciális technológiával egymáshoz rögzítve, melynek az alsó részén kör alakú kivágást helyeztek el (Gu) basszus hangokat adva ezzel, a tetején hét vagy nyolc „Hang kört” helyeztek el a mélytől a magas hangokig. Hangja annyira kellemes és varázslatos, hogy azonnali ellazulást eredményez.
A tibeti hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek, gyógyító erejüket a speciális fémötvözet rezgésének köszönhetik. Bizonyos durva energiákat, amelyeket a gondolat által teremtett negatív tudattartalmak (félelem, harag, düh, gyűlölet, gőg, hazugság stb.) keltenek, nehezen tudunk feldolgozni tudati szinten, így anyaggá sűrűsödnek a testben különböző formákban. A hangtálak a testben és a csakrákban keletkezett feszültségeket oldják fel, ennek eredményeként hasznosak bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására, és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására, az elengedés megkönnyítésére. Javítják az emésztést, szabályozzák a vérkeringést, mélyebbé és egyenletesebbé teszik a légzést, beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A hangtálaknak megvan az a tulajdonsága, hogy rezgései egészen mélyre hatoljanak és sejtszinten tisztítsanak, pucoljanak át minket. Sok blokk, gátlás, berögződés, ami tudatilag hozzáférhetetlen, így elérhetővé válik. A relaxáló hangutazással tisztulást hívunk elő, miközben hallhatunk kifejezetten disszonáns hangokat, amik ellenérzést keltenek, így feljöhetnek érzelmek, emlékek, különféle testérzetek, amiket épp úgy, ahogy felbukkantak a semmiből, próbáljuk tovább engedni. Utána kiadós folyadék bevitel és pihenés segíti a tisztulási folyamatot.

2018-09-16T14:34:07+00:00
This website uses cookies and third party services. Ok